Els tortosins fan una valoració positiva de l’arribada de la Volta Ciclista a la ciutat 6 anys després24 de març de 2023
La retirada del monument de Tortosa és qüestió de temps, segons el director de memoria democrática24 de març de 2023
‘Ducloux i Ordinaire’, el retrat de la segona meitat del segle XIX a Tortosa i el Delta22 de març de 2023
les Terres de l’Ebre han aconseguit captar 300 milions d’euros en inversió estrangera21 de març de 2023
L’Ajuntament de la Ràpita aprova l’estudi econòmic i financer perquè la parcel·la del Matadero pugui acollir un hotel16 de març de 2023
El COPATE dona el tret de sortida a la recollida porta a porta de màteria orgànica a grans productors24 de març de 2023
El plenari de Deltebre aprova l’inici de la licitació d’un nou servei d’aigua potable i de clavegueram23 de març de 2023
Ecologistes en Acció posa en dubte la viabilitat d’una planta d’hidrògen verd a Flix21 de març de 2023
L’Institució de les Lletres Catalanes homenatja Zoraida Burgos pel seu 90è aniversari24 de març de 2023
El Mas de Barberans acull la presentació del projecte digital ‘Rutes Artesanes de Catalunya’23 de març de 2023
La retirada del monument de Tortosa és qüestió de temps, segons el director de memoria democrática24 de març de 2023
El COPATE dona el tret de sortida a la recollida porta a porta de màteria orgànica a grans productors24 de març de 2023
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Conferència ‘Les mels Varietats, origen i característiques’Per Redacció Canal TE18 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Conferència ‘La mel, més que un aliment’Per Redacció Canal TE17 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Showcooking amb Gerard Felicidad del Restaurant CensalsPer Redacció Canal TE16 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Presentació i maridatge de diferents varietats d’olisPer Redacció Canal TE15 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 el Perelló: Showcooking amb Tomàs AlsoPer Redacció Canal TE14 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Coop. Sant Isidre presenta l’ampolla d’oli Noelia i la marca Cabra FeixetPer Redacció Canal TE14 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Prelló: Showcooking amb Ada ParelladaPer Redacció Canal TE13 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Lliurament dels premis de les Jornades Gastronòmiques de la mel i l’oliPer Redacció Canal TE13 d'abril de 2022
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Rebosteria amb Gerard Fresquet i Sergio MarquesPer Redacció Canal TE23 de maig de 2019
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Entrevista a Ricard Chopo.Per Redacció Canal TE23 de maig de 2019
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Demostració de cuina i tast amb Hèctor Ribeiro – Sukomi.Per Redacció Canal TE23 de maig de 2019
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Taller infantil de sushi amb Margaret MorellóPer Redacció Canal TE23 de maig de 2019